Formare Profesională Continuă
- Diplomă de absolvire – psiholog expert în procesul judiciar (Forensyc Psychology & Psychological expertise), eliberată de către Institutul de psihologie Judiciară București
- Curs de formare continuă cu obținerea Certificatului de licență – psihoterapeut expert pentru utilizarea online a platformei de psihoterapiei a Depresiei „Evaluarea, prevenția și terapia online a Depresiei” (formatori: prof. univ. dr. Mircea Miclea, psih. dr. Amalia Ciucă, psih. drd. Liviu Crișan – Cluj Napoca)
- Cursul de formare continuă „Metode online de psihoterapie a anxietății” – modulele I, II, III – psiholog expert Pax (formatori: prof. univ. dr. Mircea Miclea, psih.dr. Amalia Ciucă, psih. drd. Liviu Crișan – Cluj Napoca)
- Curs formare ”Metode de consiliere în carieră” (formator prof. univ.dr.Mircea Miclea) cu obținerea certificatului de licență pentru utilizarea CCPintranet (Career Planner)
- Curs de formare cu obținerea certificatului de licență pentru utilizarea platformei de evaluare a dezvoltării (6/7 – 18 ani) PEDb 2.0.
- Curs de formare profesională continuă „Metode online de promovare a sănătății mintale la locul de muncă și de armonizare a activității profesionale cu viața de familie” ( formator prof. univ. dr. Mircea Miclea – Cluj Napoca)
- Curs de formare profesională continuă „Consilierea în doliu” (Fundația Academică „Petre Andrei” Iași
- Curs de formare profesională continuă „Ia-mă de mână! – Rescrierea circuitelor neuronale în terapia de cuplu; Introducere în Terapia centrată pe emoții” (formator psih. dr. Simona Herb – Iași)
- Curs de formare profesională continuă „ Emoția extravagantă – Lucrul aprofundat cu emoțiile” (formator psih. dr. Simona Herb – Iași)
- Curs de formare profesională continuă „Schimbarea prin psihoterapie. Protocoale, planuri de intervenție” (formator psih. Dr. Mariana Costache – Bacău)
- Curs de formare profesională continuă „Actualități în evaluarea și redactarea protocolului de examen psihologic specific Comisiilor medico-legale psihiatrice aflate în cadrul IML-urilor” (formator psih. drd. Eliza Nicolaescu – București)
- Curs de formare profesională continuă „Teste, metode și tehnici utilizate în psihologia clinică pentru evaluarea persoanelor cu dizabilități (nevoi speciale).” „Demența și Tulburarea organică de personalitate” (formator psih. drd. Eliza Nicolaescu – București)
- Curs de formare profesională continuă „Evaluarea personalității individuale – de la normalitate la patologie” (formator prof. univ. dr. Ticu Constantin – Iași)
- Curs de formare profesională continuă „Evaluare și psihodiagnostic în Psihologia Clinică. Elaborarea protocolului examenului psihologic” (formator psih. drd. Eliza Nicolaescu – București)
- Curs de formare profesională continuă „Psihodiagnostic și intervenție clinică în Tulburarea de stres posttraumatic. Redactarea protocolului de examinare psihologică” (formator psih. drd. Eliza Nicolaescu – București)
- Curs de formare profesională continuă „Interviul motivațional” (formator prof. univ. dr. Ion Dafinoiu)
- „Conferința Națională de Criminalistică ” ediția a V-a, organizată de Facultatea de Drept din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași (Diplomă de onoare )
- Certificat de absolvire Formator eliberat de către Ministerul Muncii, Familiei, protecției sociale și a Persoanelor vârstnice și Ministerul Educației Naționale
- Certificat de absolvire Consilier pentru dezvoltare personală eliberat de către Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii, Familiei, Protecției sociale și Persoanelor vârstnice
- “The International Conference on Forensic Psychology & Psychological Expertise” organizată de către Institutul de Psihologie Judiciară – președinte conferință Ștefan Iulian Laurențiu, PhD
- Conferința de Psihologie Aplicată „Discernământ/Capacitate de exercițiu – Evaluare și intervenție psihologică vs. Diagnostic și tratament medical” Participarea la workshop-urile: „Analiza comportamentului criminologic prin metoda Psychological Profiler”, „Considerații practice privind demersul psihologic din cadrul expertizei medico – legale psihiatrice”, „Atitudini disfuncționale în trafic ale conducătorilor auto”, „Utilizarea chestionarului de evaluare a fantasmelor sexuale în expertiza psihologic-criminologică a infracțiunilor cu motivație sexuală și omor deosebit de grav ce implică motivația sexuală”, „Contribuția examenului psihologic în stabilirea discernământului”, „Metode și tehnici pentru creșterea inteligenței spirituale și a discernământului”, „Aplicarea testului Szondi în stabilirea discernământului”
- Curs de formare profesională continuă „Considerații teoretice și practice privind evaluarea clinică. Aplicații practice” – formator psih. dr. Mariana Costache
- Curs de formare profesională continuă „Abilități de intervenție în evaluarea și consilierea bolnavilor oncologici și a celor aflați în stadii finale ale vieții, din perspectivă sistemică”: ”Evaluarea și intervenția psihologică în cazul pacienților oncologici și terminali” (Fundația Academică Petre Andrei Iași)
- Participare la workshop-ul “Modalități de abordare a dificultăților întâmpinate în activitatea profesională” din cadrul “Simpozionului național Kreatikon” (Universitatea Petre Andrei Iași)
- Curs formare continuă “Patternuri specifice de comunicare: terapia iertării și însoțirea în moarte” din cadrul cursului ”Abilități de intervenție în evaluarea și consilierea pacienților oncologici și a celor aflați în stadii finale ale vieții, din perspectivă sistemică” (Fundația Academică Petre Andrei Iași)
- Curs formare continuă “Comunicarea cu pacientul oncologic: diagnostic, interacțiune pacient-familie-persoană de îngrijire, resurse terapeutice” din cadrul cursului ”Abilități de intervenție în evaluarea și consilierea pacienților oncologici și a celor aflați în stadii finale ale vieții, din perspectivă sistemică” (Fundația Academică Petre Andrei Iași)
- Diplomă de participare la a Va Conferință Internațională de Hipnopsihoterapie Ericksoniană – “Integrare și diversitate în hipnopsihoterapia ericksoniană”
- Participare la Conferința internațională Gen, muncă, familie și schimbare; organizată de Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași, în cadrul proiectului POSDRU 50679 – “Reconstrucția statutului femeii: de la discriminare la dezvoltare profesională și egalitate de șanse”
- Curs formare ”Reacția pacientului în fața bolii și consecințele asupra evoluției bolii, a vieții și a familiei acestuia” din cadrul cursului ”Abilități de intervenție în evaluarea și consilierea pacienților oncologici și a celor aflați în stadii finale ale vieții, din perspectivă sistemică” (Fundația Academică Petre Andrei Iași)
- Curs formare ”Managementul disfuncțiilor sexuale” și ”Sex-terapia” în cadrul ”Școlii de vară” de la Căciulata (formator psiholog Cristian Delcea – președintele Institutului de Sexologie Cluj-Napoca
- Sesiune de formare ”Abordarea psihoterapeutică a familiei adolescentului toxicoman” (organizat de Agenția Națională Antidrog Iași)
- Curs formare ”Psihoterapia copilului și adolescentului – aplicații practice pentru sindroamele psihopatologice din perioada copilăriei și adolescenței” formator psih.dr.Mariana Costache)
- Curs formare ”Disfuncționalitatea maritală și familială” (formator psih.dr.Mariana Costache)
- Curs formare ”L’approche phenomeno-structurale de la methode du Rorschach en psychopathologie et psychologie clinique” (formator prof.univ.dr. Jean-Marie Barthelemy – Franța)
- Participare la Simpozionul internațional de psihologie clinică ”What Research Tell Us About Which Interventions Work with Which Problems”
- Participare la Conferința Internațională de Hipnopsihoterapie Ericksoniană ”Integrare și diversitate în hipnopsihoterapia ericksoniană”
- Curs de formare ”Psihologia participantului la trafic” (formator prof.univ.dr.Cornel Havârneanu)
- Curs de formare ”Examinarea psihologică a personalului din siguranța circulației” (formator prof.univ.dr.Cornel Havârneanu)
- Curs de formare ”Actualități terapeutice în tratamentul depresiei” (formator psih.dr.Mariana Costache)
- Curs de formare ”Consiliere psihologică experiențială centrată pe adult, copil, cuplu și familie”, modulul ”Dezvoltarea personală în manieră experiențial-unificatoare”
- Seminar de formare ”Intervenția terapeutică bazată pe tehnici cognitiv-comportamentale și ludice” (formator conf.univ.dr.Oana Benga)
- Curs de formare ”Intervenții psihosociale în tulburările de anxietate la copii și adolescenți”