Romedea Logo

Psihoterapia Depresiei mediată de calculator și livrată prin internet

„Viața este cea mai dură școală, fiindcă niciodată nu știi în ce clasă ești, ce examene urmează și nu poți copia după nimeni, fiindcă fiecare dintre noi avem subiecte diferite.”

 

Centrul de Psihoterapie Cognitrom a dezvoltat o platformă multiuser, o formă complexă de e-therapy, care funcționează ca o clinică online dedicată terapiei științifice a depresiei. Este utilizată de mai multe categorii de utilizatori (psihoterapeuți, pacienți, medici), cu roluri diferite în sistemul de sănătate mintală.

Clinica Virtuală reprezintă o nouă soluție viabilă, prin care se caută creșterea accesului la servicii de calitate prin intermediul computerelor sau dispozitivelor portabile și a tehnologiei internetului. Clinica îmbină cu succes instrumentele psihologice acreditate cu tehnologia IT de vârf, fapt ce ușurează procesul terapeutic atât pentru profesioniști, cât și pentru pacienți.

Scopul platformei este de a asigura evaluarea și terapia științifică a depresiei, programul online având 3 componente:

pe aceeași platformă aflându-se o serie de conținuturi, aplicații și instrumente menite să faciliteze contribuția fiecărui utilizator la ameliorarea depresiei.

Servicii pentru clienți:

Puteți beneficia de toate serviciile clinicii virtuale:

Clinica Virtuală îți oferă:o alternativă eficientă pentru tratamentul depresiei, luând în considerare nevoile tale și modul în care soliciți ajutor;

 

Oriunde v-ați afla… de pe laptop, tabletă, telefon puteți accesa servicii de evaluare și tratament pentru depresie, în mod automat sau cu asistența și suportul psihoterapeutului! Peste cinci milioane de români trăiesc departe de țară. Contextul socio-cultural poate fi, de multe ori, o provocare pentru cei plecați, care se pot confrunta cu probleme emoționale. Tulburarea depresivă poate fi una dintre ele.

 

Dacă tu sau cineva apropiat suferă de depresie, este important să știi că depresia este o tulburare care se poate trata, iar tratamentul poate fi urmat și online!